d ´Olde Divan Stoffering & Truckinterieurs

Wat doen wij?

Al ons stoffeerwerk is ambachtelijk werk. Dat betekent dat alles met de hand, en naar de wensen van de klant wordt gemaakt.

Bij meubelen is het vaak niet alleen stofferen, maar ook restaureren. Vooral bij klassieke of antieke meubelen is vaak het binnenwerk ook aan een restauratie toe. De veren moeten opnieuw gezet en gekoppeld worden, of er moet een nieuw interieur geplaatst worden. Hierna kan het meubelstuk opnieuw gestoffeerd worden.

Buddyseats moeten vaak voorzien worden van een nieuwe skai of moeten worden aangepast, bijvoorbeeld verlaagd.

Voor het interieur van een vrachtwagen zijn heel veel dingen mogelijk. Het is voor ons ook elke keer weer een uitdaging om samen met de chauffeur een plan te maken en dit om te zetten naar een interieur voor zijn of haar wagen. Dit varieert van een geheel interieur tot het bestellen van een set gordijnen of matten, eventueel met of zonder borduurwerk.

Het leukste is de individualiteit in dit werk. Iedere chauffeur wil er toch graag iets persoonlijks van maken en wij werken daar graag aan mee. Bovendien hebben wij een zeer ruime keuze aan stoffen, skai en leer. Omdat het maatwerk betreft, hebben wij geen standaardprijzen voor het inrichten van een cabine.


Klik om te vergroten     Klik om te vergroten

Klik om te vergroten     Klik om te vergroten


Site door: Uw Webdesign

Nieuws

Projecten

aaaaa
dd
ssssssssssssssssssss
ssssssssssss
Kastwand (Demo)
Kastwand (Demo)Kastwand naar uw wens gemaakt
Interieur Subaru Impreza
Interieur Subaru ImprezaUitgevoerd in blauwe stof en square kunstleer